Untitled-1_03.jpg

Z našeho menu

Panenka plněná cibulkou a anglickou slaninou, okořeněná česnekem, kmínem a hořčicí.

Z naší nabídky jídel a nápojů si Vás dovolujeme upozornit na:


  • Biftek se šípkovým přelivem - "středně" připravený biftek (200gr.) kořeněný jen solí a zeleným pepřem doplňuje jemný přeliv šípkovou omáčkou. Doporučujeme jako přílohu bramborové resty a červené víno Zweigeltrebe.
  • Dřevorubecká kotleta - v současnosti nejžádanější jídlo z vepřového masa. Vykostěná "srdíčka" z kotlet (200gr.) pečená v grillu, ochucená solí a česnekem, doplněná bramboráčky zapečenými nivou. K tomuto pokrmu doporučujeme pít Veltlínské zelené.
  • Římské kuře v pánvi - tato kuřecí směs (200gr.) překypuje pestrostí chutě, kde dominuje bobkový list, červené víno a slanina. Jako přílohu doporučujeme bramborové resty a z vín Svatovavřinecké či Veltlínské červené rané.
  • Candát na voňavém koření - filet z candáta pečený v grillu, okořeněný jen solí, "voňavým kořením" a bobkovým listem. Vhodnou přílohou jsou pařížské brambory. Doporučujeme podávat s Rýnským ryzlingem.
  • Mix grill - z roštěné, kotlety, kuřecích prsíček a mletého masa. Jako přílohu doporučujeme mix příloh (bramboráčky, resty, krokety pom-pom, amer. brambory). K tomuto pokrmu doporučujeme pít Cabernet Sauvignon.

Jako další můžeme nabídnout například:

  • Biftek s modrým sýrem
  • Pořádný steak z roštěné
  • Plněnou panenku špenátem
  • Opatovu kapsu z kuřecích prsou
  • Kuře na limetkách
  • Mexické tortilly
  • Losos s hořčičným přelivem či bazalkou
  • Mušle po rybářsku, a další.
  • .

K jídlu či jen jako hlavní chod nabízíme saláty:

  • zelný chilský
  • míchaný zeleninový
  • sicilský
  • šopský
  • řecký
  • švýcarský
  • španělský, a jiné

Z naší vinotéky:

Vína značková, přívlastková, archivní ze Znovína Znojmo a.s.:

Bílá vína:

  • Veltlínské zelené
  • Rýnský ryzling
  • Müller Thurgau
  • Savignon
  • Červený tramín
  • Rulandské šedé
  • Moravský muškát
  • Veltlínské červené ranné
  • Vlašský ryzling
  • Neuburské, a jiná

Červená vína:

  • Rulandské modré
  • Frankovka
  • Svatovavřinecké
  • Zweigeltrebe
  • Cabernet Sauvignon
  • Denis D`Or (alibernet, barrigue)
  • André
  • Dornfelder, a jiné

V současnosti nabízíme pivo z pivovaru Bernard, Gwern a každý týden nějaký speciál z celé české republiky.

Na závěr pak něco malého sladkého, například: "Smažený ananas", "Tiramisu", "Horké maliny" či "Banán Split".

Copyright © Resturace POD VINICÍ, publikování nebo šíření obsahu webové prezentace http://www.podvinici.cz je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Všechna práva vyhrazena.
851/670/670a DRP  created by B.P&Co. /62